Malaga

Over ons

Uw persoonlijke aankoopmakelaar aan de Costa de Sol.

 • KOPEN ZONDER ZORGEN
  Mijn passie voor vastgoed is ontstaan in 2002 toen wij zelf onze woning hebben aangekocht in Alhaurín el Grande, Zuid-Spanje. Dit typisch Spaanse dorp is in 20 autominuten vanaf het vliegveld van Málaga te bereiken. De bekende stranden van Marbella, Fuengirola, Torremolinos, Benalmádena. Tijdens onze zoektocht heb ik ervaren dat het kopen van een woning in Spanje anders gaat dan in Nederland en België.
 • AANKOOP/ADVIESBEGELEIDING VAN A-Z
  Als aankoopmakelaar ben ik uw aanspreekpunt. Samen nemen wij uw wensen door zodat ik gericht opzoek kan gaan en een selectie woningen met u bespreek. Wanneer u een keuze uit de selectie heeft gemaakt zorg ik er voor dat er afspraken worden gemaakt voor bezichtiging. Hiervoor maak ik dan een zo goed mogelijke planning. Wanneer u aan de Costa del sol bent om woningen te bezoeken kunnen we meerdere woningen in een kort tijdsbestek gaan zien. Als u eenmaal besloten heeft om een woning aan te willen kopen dan doe ik de onderhandelingen voor u.
 • TOEGANG TOT HET GEHELE WONINGAANBOD AAN DE COSTA DEL SOL
  Het vastgoed aanbod aan de Costa del Sol wordt gedeeld door alle makelaars waardoor u met heel veel verschillende partijen te maken krijgt. Hierdoor is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het raadzaam om met één makelaar in zee te gaan die al uw belangen kan behartigen en waarbij het gevoel goed is.
 • LOKALE MARKTKENNIS
  Door jarenlange werkervaring aan de Costa del sol heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd , waardoor ik u aan de beste partijen kan koppelen voor de financiële en juridische begeleiding gedurende het gehele aankoopproces.
 • WERKZAAM BUITEN KANTOORUREN
  Om het aankoop proces goed en vlot te laten verlopen ben ik ook buiten kantooruren voor u beschikbaar.
 • NO CURE NO PAY
  Vrijblijvend begeleid ik u in de zoektocht naar uw droomwoning/uw investering/ bed and breakfast/bedrijf etcetera.

START CHAT